Meny
 

Et nytt kapittel

pop_nyttkapittel

Høst- og skolestartkolleksjonen Et nytt kapittel er den første kolleksjonen som representerer det nye, oppdaterte Polarn O. Pyret. Kvalitet og funksjon står alltid i fokus, men nå i kombinasjon med flere moteelementer. Med helt nye modeller, andre fargevalg og flere smarte funksjoner er det en annerledes kolleksjon, sammenlignet med det Polarn O. Pyret tidligere har lansert. Aldri tidligere har høsten kommet med så mange nyheter som i år!

Kolleksjonen blander myke, herlige naturmaterial med rosetter i mesh og gensere i chenille, gulldetaljer, volanger, applikasjoner og spory elementer. Det finnes mange klassiske innslag og du finner selvfølgelig Polarn O. Pyrets velkjenter striper, men på en ny måte, i nye farger og strukturer.

 

 

Kolleksjonen har en fargepalett med vakre, disige høstpasteller som går over i kraftigere toner som bordeaux og olivengrønt. Duse, men vakkert klare farger gir et nytt, dypere uttrykk. Du finner også en vakker blåskala, rosa, milde toner, grønne nyanser og sort. Denim, i både klassisk blå og sort, er en viktig del av kolleksjonen.

 

Ytterplaggene i kolleksjonen finnes i både nye, flotte modeller og som oppdaterte klassikere. De inneholder mote, design og fine detaljer, og har samtidig funksjonsmaterialer som tåler vær og vind og alle mulige typer lek.

 

Polarn O. Pyret har en helt ny kolleksjon som er tilpasset skolebarna og en lekevennlig passform for førskolebarna.

 

Den nye starten byr på en kolleksjon med en helt ny look - og samme høye kvalitet som vanlig. Nå er vi alle klare til å begynne på nytt.

Velkommen til et nytt kapittel hos Polarn O. Pyret!!

 

Sist endret - 10 august 2017