Meny
 

Finn riktig badetøy

Change_barbuda

Vi har alle vært der – kjent på frustrasjonen i prøverommet når man ikke finner riktig badetøy. I jakten på den perfekte bikinien eller badedrakten, er det aller viktigste å vite akkurat hvilken størrelse du trenger.

Hos CHANGE finner du antageligvis markedets største utvalg størrelser, og personale som tilbyr personlig veiledning. Change er opptatt av å hjelpe hver enkelt kunde med jakten på riktig badetøy, fordi de mener nøkkelen til riktig badetøy er å bli målt.

 

MÅL FØR DU VELGER
Svært mange aktører fokuserer på hva som er det riktige badetøyet for din kroppsform, men hos Change er det viktigste at badetøyet ditt kommer i helt riktig størrelse – for optimal støtte og komfort. Da er det viktig at du vet hva målene dine er.

Tar du turen innom Change, er de imøtekommende og hjelper gjerne til med å måle deg på hyggelig og diskré måte. Når du vet akkurat hvilken størrelse du trenger, er det mye lettere velge ut riktig badetøy som du er fornøyd med!

 

MIKS OG MATCH SOM DU VIL
Sitter bikinitrusen som et skudd, men tilhørende overdel føles feil? Det er ikke noe problem å mikse og matche som du selv ønsker. Badetøyet hos Change kommer i flere ulike overdeler, tilpasset byster i alle størrelser og fasonger. I noen serier finner du også lekre badedrakter, bikinibukser med skjørt over, tankini og tunikaer for deilige sommerdager. Badetøyet finnes i mange forskjellige farger og mønster, slik at alle kan finne noe som faller i smak.

 

HVORDAN BEVARE FAVORITTEN

For at favorittbikinien eller –badedrakten din skal vare lengst mulig, er det viktig at du behandler og vasker badetøyet ditt riktig. Unngå at det våte badetøyet ditt ligger i en pose, og la det heller tørke i skyggen enn i solen – for å bevare fargen.


Change anbefaler også at badetøyet vaskes skånsomt, med mild såpe uten enzymer. Milo er for eksempel et veldig godt alternativ. Selv om badetøyet er merket med håndvask, kan det fint vaskes i maskinen, men da i en vaskepose på et ull-, silke- eller håndvaskprogram. Behandler du badetøyet ditt riktig, kan det plaggenes levetid dobles.

 

Men husk: Plagg som eksponeres for sol, saltvann, klorvann, svette og kremer er mer utsatt for slitasje.

Sist endret - 04 juli 2017

Relaterte butikker

Change logo