Meny
 

Nytt høstmagasin ute nå

host_web

Gradestokken viser sommer, men løvet på bakken viser at høsten er på vei. Nytt magasin ute nå - fylt med høst-inspirasjon for hele familien.

Alle årstider har sin sjarm - ikke minst høsten med sine flotte farger, klare himmel og friske luft. Dagene er fremdeles lyse nok til at vi kan nyte naturen og utelivet, og når mørket faller på kan vi kose oss inne.
Mange liker å bruke høsten til fornyelser i hjemmet, og det er ikke så mye som skal til. Noen nye gardiner, puter i høstens fargepalett, friske blomster og masse tente lys - så har du en ny og koselig stue. Her får du
mange gode tips til små endringer som kan gi en herlig høststemning.

Motehøsten har landet i butikkene her på Åsane Storsenter og nå er det mye fint å velge mellom. Tør du gå for sesongens spreke rødfarge eller er det blomstermønster som får ditt hjerte til å banke? La deg inspirere her i magasinet og møt høsten med nye, lekre tilskudd i garderoben.
Det skjer mye spennende hos oss for tiden, og mange nye butikker har åpnet. Vi er glade for å ønske Deguy velkommen. For matentusiasten kan vi friste med SUMO, som serverer herlig sushi samt spennende asiatiske varmretter. Hos Lakkbar negleexpressen får du lekre negler på 15 min, og til glede for de minste så har BR Leker åpnet ny, flott butikk.

Nyt denne rykende ferske utgaven av Åsane S, og la deg inspirere av spennende trender og et mangfold av nyheter. Velkommen til Åsane Storsenter, vi gleder oss til å møte høsten sammen med deg!

Sist endret - 26 september 2017