Meny
 

Kjell & Company

Kjell & Company søker etter en selger som brenner for service og teknologi!


Selger 20% (tilsvarende 7,5 timer pr uke, i gjennomsnitt)

Er du den som slekt og venner kommer til når de har problemer med teknologi? Hvis du liker å hjelpe til og kunne tenke deg å bli spurt enda oftere, bør du lese videre:

 

I butikken kommer du til å jobbe sammen med butikksjefen Benjamin, han søker deg som er nysgjerrig, har pågangsmot og som ønsker å vokse med teamet.

I kundenes øyne er vi de beste i bransjen når det gjelder de ansattes kunnskap og fleksibilitet. Vi er dessuten den butikkjeden som ifølge kundene gir raskest service. Dette tror vi helt og holdent skyldes våre medarbeideres evne til å løse kundenes problemer på best mulig måte!


For å passe og trives i stillingen må du være:

Interessert i teknologi! Det er alt. Med fantastiske kolleger og verktøy i form av både en introduksjonsuke i Malmø og opplæringsportal med onlinekurs, lærer du mer og mer for hver dag som går.


Serviceinnstilt! Du er genuint opptatt av salg og møtet med kunden. Og du ser det som en spennende utfordring at hver kunde skal forlate butikken med et smil om munnen, uansett kjøp eller ikke.


Målrettet! For oss er ikke tidligere erfaring nødvendig – vi legger stor vekt på utviklingen din og at du vokser i rollen som selger med de personlige egenskapene dine i bunn. Enten ambisjonen din er å jobbe hos oss ved siden av studiene dine, eller på sikt å vokse internt i bedriften (i dag rekrutteres 70 % av alle lederne våre internt), skal du føle at du utvikler deg hos oss.


- Arbeidet er lagt til både hverdager og helger.
- Ansettelsen vil skje fortløpende.
- Søknaden må være hos oss senest 20. januar.

Lønn: etter tariffavtale. I tillegg tilbyr vi et spennende bonussystem, treningsbidrag og skarpe internkurser.


Jeg og Benjamin ser frem til å motta søknaden din, som sendes inn via denne linken: https://bit.ly/2TzjgVq


Kontaktpersoner

Patrik Nilsson (patrik.nilsson@kjell.com)